lördag 27 april 2013

Min musik bara inte finns

Brukar ibland fundera hur jag skulle få en timme fylld med min musik. Sådär som i programmet Min musik. Detta förstärktes just när jag Youtube-sökte för att hitta fin musik på plattan. För att lyssna på i sängen. Lyckades nämligen få headsetet att fungera nu . Och tro det eller ej - ingenting dög. Inte ens den beprövade Donovan. Och Mozart lät skramligt. Och så kom jag bara inte på all den där fina musiken som jag berörs av. Den som kan ändra min dag! Var är den och vem framför den? Black out. Temamusiken i detektiv Morse - visst var den gjord av en Phoeloung? Nån sån hittar jag inte. Men nu kom jag på namnet Helen Sjöholm - ska kolla litet på hennes alster. Om inte jag hittar nåt där blir det väl att än en gång dra igenom och sjunga med i Vivaldis Gloria.




5 kommentarer:

  1. Har stavat fel - Morsekillen skrivs Pheloung. Tack Maria P som på Fb gav men tråden...

    SvaraRadera
  2. Det är kanske för att du lyssnar för lutebpå radio ;)...? Där hör jag mycket fantastiskt fint som jag kanske annars inte skulle ha kommit att tänka på.

    SvaraRadera
  3. Jag kan tro att du har rätt Rose. Ofta hr jag musik som tex ungdomar sprider omkring sej - musik som är helt underbar och som jag inte känner till... Men då har vi pladdret och all den där musiken som gör en knottrig

    SvaraRadera
  4. Försök med italienska milva.

    SvaraRadera