onsdag 15 december 2021

Surgubben

 Hade ett ensekundsärende till min bank. Några brev som skulle till namngiven jurists postfack. Har gjort det förr så man känner mej i informationen. 
Brukar göra så att jag väntar tills aktuell kund är klar och sen sticka fram breven innan nästa kund kommer sej fram. Naturligtvis med köns tillstånd.
Idag fick jag inget sånt. För där stod Surgubben och han hade stått länge och hade minsann bråttom han också. Sa åt honom att mitt ärende tar en sekund. Jätä tiskille sitten - nej det vill jag inte. Sist i kön då. Kunde ju inte ta strid med honom så jag ställde mej att vänta. Kunde bakom honom sa åt mej att jag kunde gå före honom. Tackade så hjärtligt och sen stod vi där och hade kontakt. 
Behövde inte vänta på surgubben heller för det kom en tjänsteperson genom salen och hon kunde ta mina kuvert och lägga dem i juristens postfack. 
Jag hoppas att surgubben nån gång är vänlig mot nån så han får uppleva hur det känns att få ett tack och känna de positiva vibbar som vänlighet föder. Han hade inte mask heller.
Ja - jag kan ju ren tacka honom för att han gav mej ett blogguppslag.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar