tisdag 3 november 2020

Allt har sin tid

Jag minns vilken mängd lådor vi bar ut när vi tömde källarförrådet. Så kunde det ha blivit hos  mej med för dem som nångång skulle tömma överskåpet i köket. Men så blir det inte! För där har ja städat och rensat ut. Alla de där fina småaskarna som man bara trotr att man behöver när man ska paketera presenter. Eller de där som annars bara var så lämplig storlek och av gott material. Jag hade nytta av dem när jag byggde dockskåpsmöbler. Men nu hade samlingen nått vägs ände. Var dessutom enkelt eftersom vi har egen insamling för papp numera. 
I farten sanerade jag i samlingen små vackra/nyttiga glasflaskor. Och där lyckades jag också men inte lika bra. Man kan väl inte slänga ungdomsårens parfymflaskor? Nåja nog några men inte de vackraste. Nån som behöver vackra stilrena flaskor med spraykork? Behöver själv en hel del såna här flaskor - både i plast och glas -eftersom jag oftast för över mina duschcremer och därmed jämförbara smörjor i vackrare flaskor än de har när jag köper dem. Men det finns ju gränser...
Nu skulle man tro att ett skåp blev tomt, men icke. Finns tydligen alltid sånt som bara väntar på att få flytta in. Tom så att de fina papperskasssarna fick bo och hemvist ovanpå skåpet. Borde nog få en bättre plats.
Och de där brödpåsförslutarna - har nån nån idé för hur de kunde återanvändas? 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar