söndag 14 augusti 2022

Sidospår

 För många år sen hade jag pälsängrar  (inga mängder men dock) och för ett par år sen såg jag spår av dem på nytt. Utrotade effektivt men ville ändå att en ny ägare ska ha en lägenhet som är hanterad av proffs. Tack och lov var disponenten enig med mej så jag fick beställa Anticimex (som precis som jag upplevde att det enbart var en säkerhetsåtgärd). Men de sprutade - två gånger med fem veckors mellanrum. Och båda gångerna skulle möbler flyttas från väggarna - både de tunga och de lätta möblerna. Och jag hade portförbud två timmar efter sprutet. Nu är det fixat.
Sen sysslar man med fuktmätning i lägenheter som säljs nuförtiden - säljaransvaret är två år i lägenheter. Litet spännande - i badrummet kakel och klinkers som är typ 20 år gamla - och trots att allt verkar torrt och fint och trots att den som gjorde jobbet hade certifikat så kunde man ju inte vara säker. Men lägenheten klarade provet och intyg är skrivet. Tack och lov. Tänk att börja riva upp klinkergolv och vänta på upptorkning.
Och köpebrevet undertecknades digitalt - jag samma dag som det kom medan köparna lät det gå flera dagar innan det blev grönt ljus. Whaat? Tänker de dra sej ur??? Tillbaka i ruta ett??
Tack och lov inte.
Men nog har det funnits anledning till störd nattsömn alltid.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar