måndag 10 november 2014

Invald!

Ja så gick det faktiskt! Och med ett enormt antal röster. 124 enligt det resultat som kom sent igår. Själv hade jag ingen aning hur det skulle gå. Är man uppställd första gången så är man. Och som jag har konstaterat är jag inte så känd i kyrkliga kretsar. Kan ana att jag har fått en hel del röster av folk som har läst mina blogginlägg och mina Facebookuppdateringar. Många har kommit och berättat att de röstat på mej. Också äldre - i min föräldrageneration. Och sådana som troligen inte brukar rösta i kyrkoval. Och förstås många många andra eftersom det blev 124. Kan inte fatta det. I nattens tysta timma när jag satte mej i min länstol och begrundade var det nog frågan om om det inte kom något vått i ögonvrån. Man blir ödmjuk en sådan här gång. Den som har röstat på mej har - med rätta - förväntningar på mej. Kan jag leva upp till de förväntningarna? Och vad förväntar man sej? Jag hoppas att det ska bli som i andra förtroendeorgan - en öppen dialog mellan mej och dem jag representerar. Att jag på mina ärendelappar ska kunna lägga ärenden som kommer från andra än mej själv. Och jag är inte svår att nå. Facebook, e-post, blogg, Instagram - och hör och häpna - också irl. Bara kom.
Det blir intressant och viktigt med skolning - jag är inte alls insatt i vad som är hemligt och vad som fritt får diskuteras. Protokollen vet jag är offentliga.
Och jag har många erfarna medlemmar med i rådet. Jag ser verkligen fram emot att få dra igång. Tack för att ni gav mej möjlighet till detta, ni som röstade på mej. Och tack ni som har uppmärksammat invalet.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar