fredag 4 januari 2013

Platt-skatt

borde man åläggas att betala om man använder sin surfplatta för mycket. Det har jag gjort sen jag fick en platta på prov. Har lekt med den nästan dag och natt. Inte hunnit med nåt annat. Först skulle man ju bekanta sej med en pekplatta (hur får man fram tangentbordet) och sen med operativsystemet Android. På plattan med allt vad det betyder. Appar. Jepp, vad det finns! Bibba-appen har krånglat så jag har inte kunnat läsa en normal svensk deckare än. Men så hittade jag ett spel - eller det är det ju inte utan korsord med motspelare. Och jag blev genast såld. Wordfeud - ett namn jag knappt kan uttala. Har spelat med främlingar och vänner och i början tyckte jag att jag måste fylla i mitt drag så fort motspelaren hade gjort sitt. Vilken stress! Och att sluta för att gå och lägga sej! Måste riktigt skapa regler för mej. Och nu är det balans.
Har lekt helt ohämmat och fick idag vid skanning ett felmeddelande. Kör plattan på nåt sätt på för hög nivå. Kanske kom det när jag kopplade ihop den med stora datorn. Apuva - vet inte vad jag har gjort. bäst att ta det lugnt nu.
Och den platta jag har ska inte bli min - vill ha en med inbyggd 3g. Men fortfarande tror jag det blir en Android No brand. I väntan på en juste o billigare Windowsplatta. Våga vägra iPad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar