måndag 18 juni 2018

Så ledig

Det har varit mycket denna vår. Först allt frivilligjobb under terminen. Och så mitt i allt tankar på att byta sommarviste. Och så småningom byte av sommarviste. Köpa sälja hus. Packa, tömma, sälja, byta, tänka, möblera. Tog tid och energi. Och förmodligen nattsömn också.
Skrev in olika händelsers datum i nya loggboken och kan bara konstatera att det gick rasande fort när det hade sparkats igång.
Och nu har det  varit en vecka av fysiskt flyttande. Inte klart ännu men allt är under tak och det mesta genomgånget och huset är iordningställt så det är mysigt.
Och nu känner jag mej ledigare än på länge. Är i stan och har inget bokat. Det är regntungt så mina Åminneväxter klarar sej. Det är inget gräsklipp som pockar på. Läser på Fb "den här dagen" flera år tillbaka och kan se vilket jobb jag har haft med klippandet. Oftast på väg ut till torpet, ibland för regnigt och ibland så varmt. Super att vara fri.
Inget frivilligarbete nu, inga möten denna vecka. Det enda bokade är en konsert på onsdag. Och så förstås - planering av midsommarmaten.
Känns riktigt bra. Tror det får bli eftermiddagsbastu. Första gången på länge - bastun har varit fylld med saker på väg mellan Sundom och Åminne. Sommarlov tror jag vi kallar tillståndet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar