fredag 12 maj 2017

Blodtryckshöjare

Ni vet säkert hur illa jag tycker om vanlig telefoni. Sån där kontakt när man själv ska ringa eller när det rings till mej vid de mest olämpliga tider.
Har nu ett uppdrag som kräver att jag ringer runt till en del instanser och måste nog säja att jag bara får vatten på min kvarn angående hur frustrerande det är att kontakta via telefon. Och blodtryckshöjande. Men det är ju snabbt om det fungerarar. Men då det inte gör det. Mindre inrättningar - inget svar (lunch). Och när man får svar - jag förenar hit och så småningom dit. Jag såg hen - du blir uppringd alldeles strax. Betyder att jag helst inte ska blockera telefonen med nästa samtal.Jag ska ta med telefonen om jag går på toa. Och så tar det låång tid innan samtalet kommer. Större inrättningar - ingen chans att få ärendet utrett på första numret - förenar - fel instans - nu är hen på möte. Och varje gång nån svarar ska ärendet utredas - men nej - det var inte rätt bord. Och blodtrycket stiger. Behöver inte ens mäta för att registrera det.
Sen när jag väl får kontakt fungerar det hur bra som helst - blir inte ens frustrerad om jag måste övergå till finska.
Tacka vet jag tyst kommunikation - epost tex. Bara den fungerar. Är man satt att på något sätt att ha kontakt via epost - ja, då ska man också läsa sin epost. Fungerar i allmänhet till belåtenhet.
Nåja - nu fick jag det sagt. Och svar på ringbudet kom och jag hade ett animerat samtal med en person som helt tog till sej mitt ärende. Frid fröjd och härlighet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar