fredag 3 oktober 2014

I tiden

Jag tycks vara i tiden oberoende om det gäller att jag är gammalmodig eller modern.
Läste just att man har bestämt att siffran 7 ska få tillbaka sitt streck och att siffran 1 inte längre ska ha flagga. För att inte ställa till med oklarheter. Vad var det... Jag har aldrig bytt från det gamla - med streck och flagglöst.
Läste också att telefonsamtal och sms minskar och kontakter via sociala medier ökar. Precis mitt beteende. Litet har mitt sms-ande ökat sen jag skaffade smarttelefonen - det är så behändigt att sma-a med den. Men ringandet - det är så skönt och tyst utan det, både hemma och på jobbet.
Minns också att jag var i tiden när det gällde användningen av checker. Tyckte det var så klumpigt och väntade på nåt bättre. Och blev häcklad för att jag var så gammalmodig att jag inte använde check. Men haha - så kom bankkortet som ju var nåt att tala om. Då var jag genast med.
Och lamporna. Hoppade över det knasiga med energisparlampor som innehåller kvicksilver i väntan på en bättre teknik - som led visade sej vara. Det är bara det att jag hamstrade så många glödlampor för att slippa kvicksilverlamporna att jag inte har behövt en enda led ännu. Men snart.
Det gäller att ha tumme på pulsen. Haha - ska jag säja som för det mesta undviker förändringar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar