fredag 19 april 2013

Fatta beslut ensam

Idag kände jag att jag skulle ha behövt B för att dela mina tankar med (nästan varje dag kommer sånt men nu var det stort behov). Fick mitt årliga behov av att göra nåt för att trivas bättre med boendet i Sundom. Och det blev det klassiska - bygga ett litet "sovhus". Verkar ännu mer främmande att sova i stora huset nu när jag är ensam. Och en tanke - vilken fälla rummet på vinden skulle vara om det skulle bli eldsvåda. Bredvid muren och med ett fönster som jag knappt ryms ut genom. Än mindre skulle klara av att komma till marken från. Ett nytt fräscht litet hus  i jordgubbslandet skulle vara grejen. Som så många gånger förr. Men nu hittade jag ett litet hus som tillverkas nära mej och som säljs monterat. Men jag skulle ju vilja diskutera med B. Inte sagt att han skulle ha engagerat sej speciellt aktivt - han skulle ha hört det förut. Men ändå...


3 kommentarer:

  1. Du kan få låna min man! Han är jättebra att prata justsånt med! Och sätt nu bums upp en brandstege till ditt fönster!

    SvaraRadera
  2. hmm,sådee ir lijvi,ja star å infö sama sak i vår,me jordbruke å allt

    SvaraRadera
  3. Rose - tack för erbjudandet!
    Och brandstege - ja - men fönstret är så litet att jag inte vet om jag ryms ut. Men största problemet är nog att jag inte vill sova i huset - har aldrig blivit vän med det.

    SvaraRadera