måndag 30 juli 2012

Tack för bantningstipsen - not!

Slank till semestern! Återupptäck din midja! Ät grönt och smalt! Så skriks det mot en i veckotidningar och på hälsosidor på nätet. Har det senaste halvåret hastigt bläddrat förbi dem. Med ett fnysande. Det har nog inte varit för många kilo som har varit problemet för B och mej det senaste halvåret. Tvärtom. Egentligen ett dagligt problem för B. Han har inte kunnat äta tillräckligt, inte känt smak, inte känt hunger. Och jag har oroat mej och säkert tjatat. Trodde ju han skulle dö svältdöden. Det var ju förstås bara vad jag trodde. Men han blev ju så svag! Och bara skinn och ben. Den sista tiden blev det bättre - han kunde i någon mån äta, men bara litet...
Och jag förstod precis hur han kände det för jag som är så matglad fick vissa tider kväljningar av mat. Måste tvinga i mej mina smörgåsar på jobbet. Åt förmodligen för lätt mat eftersom det var sådan som gick bäst för B (trots att jag försökte tanka extra mat hemma). Men sen är det väl nog så att sorg och stress gör att man magrar.
Magrat har jag gjort och det tycks vara svårt att få kilona tillbaka trots att jag nu äter mycket och bra. Och gärna. Tycker själv det ser snyggt ut utan valkar under bysten men det får nog inte fortsätta. Måste få på mej några kilo till. Dessutom tror jag att det inte ser snyggt ut i ansiktet. Blir så snipig.
Men som sagt - snarare gödningstips än bantningstips. Tack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar